Seiko

Seiko er et af verdens bedst kendte urmærker, og med god grund. Japanske Seiko blev grundlagt af Kintaro Hattori, i 1881. Den spæde start som reparatør af lommeure og en vision om at armbåndsure var fremtiden, blev til det imperium vi i dag kender som Seiko. Gennemgående for Seiko i alle årene har været en fastholdelse af den faglige stolthed, hvor medarbejderne personligt tager ansvar for delelementernes kvalitet.

Et ur fra Seiko repræsenterer næsten 140 års stolte traditioner, hvor innovation og præcision har drevet udviklingen af kvalitetsure. Seiko er kendt for et elegant og lækkert design og banebrydende teknologi fra et firma der altid har ledt udviklingen af hvad et armbåndsur er i stand til. For den miljøbevidste er Seikos solar-serie et oplagt valg, for armbåndsurene bliver drevet af enhver form for lys og skal aldrig have skiftet batteri. Seikos ønsker at fastholde den lange historie og de japanske værdier, men har med tiden skabt sig en solid tilknytning til sport.

Da de olympiske lege kom til Tokyo i 1964, blev Seiko den officielle tidstager og har siden været tidstager og sponsor ved utallige sportsbegivenheder verden over. Bare for at nævne nogle, har Seiko været officiel tidstager ved verdensmesterskaberne i fodbold, 6 olympiske lege i alt, verdensmesterskaberne i atletik og de paralympiske lege.

Seiko er officiel sponsor af Honda Formel 1 og fodboldklubben FC Barcelona. I E-sporten har Seiko også vist sin indflydelse ved at være den officielle tidstager i spilserien Gran Turismo og skabe et armbåndsur baseret på karakteren Venom Snake’s ur fra spillet Metal Gear Solid V. Japanske Seiko har været båret af hele to forskellige James Bond-skuespillere: Roger Moore og Sean Connery. Matt Damon’s Jason Bourne og Chrisopher Lloyd i Tilbage Til Fremtiden har begge båret et Seiko-armbåndsur. Urvaerket.dk har minimum 320 modeller af Seiko-ure på lager.