Skagen

Urmærket Skagen Designs blev grundlagt af designerparret Henrik og Charlotte Jorst. Deres ambition var at kunne skabe noget smukt, som de kunne dele med verden. Henrik og Charlotte fandt inspiration i Skagen, hvor den dramatiske og omskiftelige natur i århundreder har inspireret designere og kunstnere. Parret tilføjede det lette og elegante danske design som er så berømt, og Skagen Designs armbåndsure blev til noget helt særligt.

Skagen ure har et enkelt og tidløst design som er tiltrækkende for den stilbevidste ejer. Skagen ure fås med et ultratyndt design, som gør at urene ikke laver buler eller folder, selv hvis man har en stram trøje hen over. Slimline modellerne blev en stor succes for firmaet og med god grund, for de findes i mange forskellige farver, udformninger og materialer som kun har deres ultratynde design tilfælles. Skagen designs ure er elegant dansk design af den mest klassiske skuffe.

Armbåndsurene henter inspiration i Danmark og især i Skagen, blandt andet med den smukke dybblå farve ved navn Danish Blue. Denne unikke farve er tydeligvis inspireret af det utæmmede hav og dramatiske himmel som kan opleves i Skagen, og som inspirerede de berømte Skagensmalere. Selvom Skagen Design elsker det minimalistiske og elegante design, har nogle modeller et unikt design med specielle urskiver.

Grundlæggerne Henrik og Charlotte Jorst har et fokus på at beholde det unikke danske design, hvilket har gjort Skagen ure meget anerkendt i verden. Skagen designs henter det bedste fra toppen af Danmark, både fra fortid og nutid, og anvender det i et tyndt og let armbåndsur. I 2012 blev Skagen Designs opkøbt af Fossil, som også laver klassiske, retro-lækre ure, og de to mærker passer helt bestemt sammen med deres holdning til godt håndværk og lækkert design. Urvaerket.dk har minimum 420 lækre modeller af Skagen Designs elegante ure på lager.