G-shock

Japanske Casio er et af verdens mest velkendte urmærker. Mærket Casio blev grundlagt af en ingeniør og har holdt fast i sine rødder med at være teknisk banebrydende og innovativ. Mottoet ”Moving time forward” siger en del om attituden til funktioner og gadgets i urene. Casio har i årtier produceret nogle af verdens mest præcise og avancerede armbåndsure og er især kendt for deres digitale ure. Der er ikke mange brands som har opnået samme kultstatus som Casio, især ikke på det krævende teknologiske marked. Mærket Casio har en imponerende evne til at holde sig relevant og interessant årti efter årti.

Casio er elsket af gadget-entusiaster for de imponerende mange funktioner som kan rummes i mærkets armbåndsure. Mærket har revolutioneret markedet igen og igen med en innovativ tilgang til armbåndsure. Blandt de unikke funktioner findes temperaturmåler, seismisk trykmåler, barometer og termometer. Casio var et af de første ure med kompas, indbygget lommeregner, GPS og kunne vise tiden i mange forskellige tidszoner. Casio var også en af de første producenter af quartz krystalure.

Da Casio oveni skaber mange særdeles holdbare og hårdføre modeller, har mærket opnået kultstatus i militæret. Den mest populære serie er Casio’s G-shock, som er et herreur der først kom på markedet i 1983. G-shock serien er særdeles hårdfør og kan tåle slag og temperaturer helt ned til minus 20 grader. Oveni er G-shock serien avanceret med funktioner som altimeter, barometer og termometer.

Casio’s nyeste tiltag er at skabe miljøvenlige ure som er drevet af solenergi og kan holde batteri i flere måneder. Imponerende nok er Casio’s modeller ofte meget billigere end andre mærkers tilsvarende ure. Når man sammenligner holdbarhed og funktioner med prisen er Casio et bedre køb, hvilket har gjort mærket endnu mere populært og berømt. Urvaerket.dk har minimum 440 lækre modeller af Casio-ure på lager.