Invicta

Mærket Invicta blev grundlagt helt tilbage i 1837 af urmageren Raphael Picard i i byen La Chaux-de-Fonds i Schweiz.  Derfor er firmaet startet midt under urindustriens gennembrud, som skete omkring dette sted og tidspunkt. Invicta flyttede i 1991 hovedkvarteret til USA og genopfriskede deres mærke kort tid efter. Men mærket har stadig holdt fast i sine Schweiziske rødder og stolte traditioner med solidt håndværk og udvalgte råmaterialer. Invictas ure har derfor en kvalitet og holdbarhed som man normal kun ser hos de meget dyre mærker.

Derfor kan man med et armbåndsur fra Invicta investeret i et ur hvor man virkeligt for kvalitet og håndværk for pengene. Navnet Invicta er hentet fra latin og betyder ”uovervindelig”, hvilket er meget passende for kvaliteten af armbåndsurene. En af Invicta’s mest populære kollektioner er Lupah, som var utradionelt iøjnefaldende med frække detaljer og absolut kun for de mest modige ejere. Invicta er generelt ikke bange for at lege med former og materialer på deres ure, og kan derfor være meget utraditionelle og imponerende at se på.

Invicta har især sat en ære i at lege med kontrasterne i deres smukke ure. Hvis man er ude på at udtrykke sin unikke, individuelle stil med et armbåndsur som alle andre ikke har, er Invicta et sofistikeret mærke der er værd at kigge efter. Selv Invictas dameure sætter en ære i at eksperimentere med materialer og overfladernes finish, som for eksempel Other-kollektionen som blander barndommens ikoner med et moderne og iøjnefaldende design.

Det er pludseligt ikke for børn at have Anders And, Garfield eller Betty Boop som motiv på et ur! Et Invicta ur bliver bestemt aldrig kedeligt. Invicta er for de modige og uovervindelige, og er ikke et mærke som alle de andre. Urvaerket.dk har minimum 3500 modeller af Invicta-ure på lager, inklusive den berømte Lupah-kollektion.