Hugo

Hugo Boss er et klassik brand som alle kender, og med god grund for det er et af verdens største modehuse. Det Tyske mærke har eksisteret siden 1923 og er opkaldt efter sin grundlægger. Hugo Boss har siden grundlæggelsen været kendt for sin elegante og klassiske stil. I dag sælges mærket Hugo Boss i 124 lande verden over.

Hugo Boss er oveni kendt for at være god og solid kvalitet, så mærket har en tidløs kvalitet over sig. Når Hugo Boss er så kendt for sin elegance og omhu ned i mindste detalje, er der ikke noget at sige til at mærkets armbåndsure er meget eftertragtede. Mærkets armbåndsure er den perfekte accesory som viser din stil og personlighed frem. Hvis man ønsker et armbåndsur som er raffineret og elegant, er Hugo Boss’s armbåndsure det man skal vælge.

Hugo Boss producerer armbåndsure som er mere end bare en lækker overflade. Armbåndsurene bliver produceret i Schweiz, er quartz-drevne og lavet med solidt håndværk og holdbare materialer såsom mineralglas. De fleste bliver overrasket over at velkendte Hugo Boss kun har produceret ure siden 1996, for det virker næsten selvfølgelig at mærket har skabt ure der passer til det elegante tøj. Hugo Boss producerede kun herreure frem til 1998, men deres første kvindekollektion blev næsten en selvfølgelig succes.

Herreurene fra Hugo Boss er maskuline og klassiske, og visse modeller er ekstravagante og kun for den modige. Dameurene er som elegante smykker til den kræsne kvindes håndled. Et armbåndsur fra Hugo Boss er til den kræsne forbruger som ønsker et ur der udstråler klassisk luksus uden at være prangende. Hugo Boss tilbyder fem linjer af produkter som henvender sig til forskellige livsstile og forbrugere: Boss Black, Boss Selekcion, Boss Orange, Boss Green og Hugo. Urvaerket.dk har minimum 490 luksuriøse modeller af Hugo Boss-ure på lager.