Herre

Herreuret er mænds vigtigste accessory. For mange er det en selvfølge at mænd har et ur på, og en helt standard del af påklædningen. Det armbåndsur som manden vælger at bære, siger meget om hans personlige stil og unikke værdier. Der er mange forskellige muligheder for mænd når det kommer til armbåndsure. For at finde det rigtige valg, kan man først spørge om hvad uret skal bruges til: Er det et armbåndsur til sport, til fritid, til arbejdet eller til selskabelige lejligheder? Vil man have et elegant og klassisk armbåndsur eller et slidstærkt, næsten militært digitalur?

Tidligere har det været traditionelt at mænd kombinerede jakkesæt og slips til formelle begivenheder med et guldur, men med tiden er det blevet mere acceptabelt at eksperimentere med mulighederne. Hvis armbåndsuret er forholdsvist diskret kan det bruges næsten til det hele. Et digitalur med en sort grundfarve er for eksempel svær at gå fejl med, det kan matches til det meste tøj og kan passe både til fritid og mere formelle begivenheder.

Til mindre formelle begivenheder kan man vælge at udtrykke sin personlighed med noget iøjnefaldende og usædvanligt. For teknologientusiasten er der mange spændene muligheder med digitale ure som er propfyldt med teknologi og sjove funktioner. For ejeren der er interesseret i elegance og historie, er der mange smukke mekaniske ure som er baseret på banebrydende mekanik. Eller hvorfor ikke gå efter et ægte vintage armbåndsur for den rigtigt klassiske gentleman?

For den aktive mand er et ur med pulsmåler og træningsfunktioner næsten en selvfølge. For den individuelle, kræsne mand er det måske nærmere et spørgsmål om at kunne bestemme sig for hvilken del af ens personlighed og stil man har lyst til at udtrykke på det valgte tidspunkt. Valget af ens armbåndsur og vigtigste accessory siger meget, uden at sige et eneste ord.