TW Steel

TW Steel er det store ur med den endnu større attitude. Navnet TW Steel er simpelthen forkortet fra ”The watch in steel”, som beskriver mærkets modeller. Blankpoleret, hårdt stål er et gennemgående materiale i urene.

Mærket TW Steel blev grundlagt i 2005 af far og søn-teamet Jordy og Ton Coblelens i Holland. Jordy og Ton havde en masse erfaring på urmarkedet, som de besluttede sig for at bruge til at starte deres eget urmærke. Grundlæggerne har bestemt brugt deres erfaring til at give markedet hvad det manglede, for nu sælges TW Steel i over 100 lande verden over. TW Steel’s motto er ”Big in oversized watches” og mærket holder bestemt hvad de lover.

Armbåndsurene er unikke på grund af deres størrelse: Nogle modeller har en diameter på mere end 50 mm. På urmarkedet som ellers sigter mod lette og diskrete designs, er TW Steels designs kun for de allermodigste.

TW Steel’s modeller er unikke og kun for den som ikke er bange for at vise sin personlighed og vovede stil frem. Modellerne er bestemt iøjnefaldende selv på afstand og udstråler en imponerende kvalitet når man kommer tæt på. Et TW Steel ur er et statement i sig selv og er kun for den der tør. Mange af modellerne henter inspiration fra klassiske og historisk vigtige