Garmin

Garmin er absolut for den aktive forbruger! Det amerikanske mærke Garmin er en producent af GPS-udstyr, som er kommet ind på urmarkedet de seneste år. Garmin har siden grundlæggelsen i 1989 været et af verdens førende mærker for GPS-teknologi og har siddet tungt på markedet for sportsudøvere og udendørsentusiaster som har brug for præcist og holdbart udstyr. Garmins ure er meget mere end bare aktivitetsmålere med et ur oveni.

Et ur fra Garmin er fyldt med funktioner som er skabt til sport, og samtidigt så holdbart at det kan holde til de skrammer som friluftsliv giver. Safirglas, Gorillaglas eller kemisk hærdet glas er en selvfølge for Garmins ure, og holdbart, bakterieafvisende silikone er et must for Garmins slanke aktivitetsmålere.

Garmins ure er skabt til den aktive, og har ofte kompas, termometer, apps til vejrudsigt, apps til sport og accelerometer indbygget. Men for den travle forbruger som ønsker man havde tid til at komme ud i skoven mere ofte, er et ur fra Garmin også oplagt, for urene fås med indbyggede funktioner for at opretholde aktivitetsniveau, mål for hvor mange skridt man tager i løbet af dagen og en søvnovervågning som kan være en stor hjælp til den stressede i søvnunderskud.

Garmins ure har naturligvis Bluetooth og Connect IQ så man kan sammensætte de funktioner den individuelle ejer har brug for. Det eneste spørgsmål man som ejer kan have, er om man ønsker de slanke og diskrete armbånds-modeller som er kendt fra aktivitetsmålere, eller en klassik urform med urkasse og urremme. Garmins ure har det moderne og ofte minimalistiske look som passer til det meste. Urvaerket.dk har minimum 40 lækre modeller af Garmin-ure på lager som venter på den rette, aktive bruger. Garmins standard urremme er i smudsafvisende og holdbart gummi, men kan også fås i kvalitetslæder, metal eller bakterieafvisende silikone.