Casio

Det er med god grund at Japanske Casio er et af verdens mest genkendte urmærker. Mærket Casio har opnået kultstatus for dets evne til at holde sig på forkant med det krævende teknologiske marked. Især har gadget-elskere fundet en favorit i hvor mange funktioner Casio har kunnet rumme i deres armbåndsure.  Casio har revolutioneret markedet for ambåndsure mange gange siden mærket blev grundlagt, og en af de banebrydende ideer var at armbåndsure ikke var pæne accessoires man skulle passe på. Derfor blev Casio’s G-shock serie lanceret i 1983 som en slidstærk og hårdfør mulighed for ejere med en aktiv livsstil.

Efter næsten 40 år er G-shock serien stadig lige populær, og er selvfølgelig blevet opdateret med hvilke funktioner armbåndsurene indeholder. Ingeniøren bag Casio’s G-shock serie var japanske Kikuo Ibe, og han skabte et armbåndsur med et klassisk design, en masse spændende funktioner og en slidstyrke som var banebrydende for markedet. G-shock serien er for en ejer med en aktiv og sportig livsstil eller hårdt fysisk arbejde. Eller måske til den ejer som ønsker at have mulighed for det.

Armbåndsuret er skabt til at kunne fungere i alle former for udendørs miljø, i al slags vejr og temperaturer helt ned til minus 20 grader celsius. Dette kan ejeren naturligvis selv måle efter når G-shock serien er udrustet med temperaturmåler. Casio har desuden udstyret armbåndsurene med funktioner som barometer, kompas og altimeter, som er interessante for udendørsentusiasten.

Urkasserne i G-shock serien er bygget til det krævende, hårde liv og har stødbeskyttelse og er vandafvisende. Selv remmene i G-shock serien er udviklede til at være ekstra slidstærke med specielle spænder i stål. Kombinationen af at være bygget til at overleve de meste ekstreme forhold og samtidig have en masse blærede funktioner har gjort G-shock serien til den mest populære serie Casio har skabt.